Scrisoare pentru Mos Craciun

Anul trecut, Mosul a trecut pe la noi, chiar daca Adriana era prea mica, dar anul acesta mama se ocupa de asta, avem deja un anisor si cu siguranta Mos Craciun asteapta si scrisoarea noastra.

          

img_7826                     Draga Mos Craciun,

    Fetita mea in primul ei an de viata a fost foarte cuminte,sunt cea mai fericita mamica! Un an cu urcusuri si coborasuri… un an foarte important pentru ea! Ea a invatat sa rada, sa gangureasca, sa manance, sa mearga, sa se joace, sa asculte, sa priveasca si tot ce e important pentru startul ei in viata, iar eu am aflat alaturi de ea fericirea si dragostea suprema! Toate gandurile noastre sunt alaturi de copiii mai putin ajutorati, care trebuie sa primeasca si ei o jucarie de la tine Mosule, orice copil trebuie sa primeasca o jucarie, sa simta bucuria Nasterii Domnului si Spiritul Craciunului!

Imi doresc sa ninga, sa rasune colindele, brazii sa fie impodobiti, sa se simta miros de cozonaci, de portocale, sa fie pace, iubire, bucurie, totul sa se imbrace in sarbatoare! Iarna e magica datorita acestei sarbatori! (pare un cliseu, dar chiar asta e dorinta mea…)

Adriana se va bucura la orice cadou, abia astept sa-i vad chipul senin, intrebator; va fi foarte curioasa sa afle ce e acolo sub bradut, doar sa tii cont ca e foarte harnicuta si vrea sa faca si ea tot ce face mama, e ascultatoare si foarte darnica, cand stam la masa, ii place sa ne hraneasca si ea pe noi si ne da ce are in manuta.

Astea fiind spuse te asteptam cu mare drag Mosule! Nu o sa-ti pregatim fursecuri si lapte, dar promitem ca anul viitor iti va pregati Adriana!

                          Te iubim si te asteptam cu drag!!!

img_7871img_7827                                 

Este minunat sa ii scrii scrisoare Mosului! Clar entuziasmul acesta trebuie sa il aiba si mititica mea! Pana cand?!…. pana cand va vrea si pana cand isi va creste si ea copiii, nepotii!!!

                Adriana, Mos Craciun exista, draga mea!!! Nu inceta niciodata sa crezi !!!

In scrisorile voastre care sunt dorintele?

(nu uita, like, share, subscribe)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s