Dintisorii!!!

Este in pat langa mine, doarme, a adormit foarte repede in seara asta. A papat laptic , a pus capul pe mine si a adormit. Imi dau seama ca nu e in apele ei, de obicei, in pat la ea, se urca pe perna de-a lungul si adoarme acolo ca un ghemotoc.

I-au iesit caninii, a rezistat eroic, dar de 2 zile de cand au erupt, a avut putina febra. Pe langa asta, are si nasucul infundat si cum nu ne-am mai confruntat cu asta, nu prea se simte bine si nu putem de niciun fel sa-l desfundam. As putea, dar nu vrea … asa ca voi sta de veghe, sa o dau cu crema mentolata pe timpul noptii , ca sa poata respira si sa doarma bine.

Imi inchipui ca o dor si dintisorii, dar ma rog mult sa treaca repede si sa scape si de asta. Ce bine ca ies toti 4 odata. Doi sunt aproape ‘afara’. Si ceilalti au iesit cate 4 gandacei si a scapat repede. Nu a avut dureri sau alte probleme, sau a avut dar ne-am descurcat cu ele. Inca putin mai are.

Cu toate astea, e atat de puternica si de scumpa. Imi insenineaza zilele si ma face mereu sa rad. Va inchipuiti ca un bebe de 1 an si 5 luni, face glume?! E adorabila!

Zambetul ei e totul! Nu exista ceva mai pretios!

Atat de mici si atat de pretiosi!

As vrea sa stiu cum e cu eruptia dentara la alti bebelusi! Asteptam mesaje!

Noapte linistita!

-actualizare-

Acest articol e scris de o saptamana.

Acum doarme bine, e la ea in pat. Doi canini au iesit, unul sus si unul jos, iar ceilalti doi se grabesc si ei, cred ca maine/poimaine ies la lumina. Febra a trecut repede si dureri nu a avut prea mari si nici nopti nedormite, a avut un moment in zilele alea la inceput, cand s-a trezit pe la 3 si mi-a sarit si mie somnul, si iata-ne pe amandoua chinuindu-ne sa adormim inapoi. Niciuna nu scotea un sunet, doar ne foiam pe toate partile.

Ce mai, dintisorii au iesit in mare parte, ce a fost mai greu a trecut si sincer, nu a fost prea greu, zic eu. Numai ea stie mititica, dar e foarte puternica!

Somn linistit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s