Cafeaua de seara.

Am luat ultima gura de cafea, yeeeyy.

Din prima cafea, aia de dimineata, nu din alta. Abia acum am terminat-o. E ora 19. Ultima gura a fost, oricum, foarte binevenita.

Altceva voiam sa spun, e cam vara la Braila. Insa, abia m-am obisnuit cu hainele de primavara. De curand i-am inlocuit Adrianei, gecile de iarna cu cele de primavara. De cele de primavara nu am avut nevoie foarte mult pentru ca afara in parc era de ajuns un hanorac, pe care l-am eliminat si pe el zilele acestea.

Dar inca nu ma pot obisnui. Plec de acasa (pana in parc), cu geanta plina de haine, schimburi, etc. Mereu sunt intrebata ce am in ea. Bineinteles, ca sa ne jucam in parc, geanta ramane la masina. In caz de vine vreo tornada, vijelie, ploaie, ninsoare, am in masina tot ce trebuie. La vremea care a fost luna asta, nu m-ar mai mira nimic. Daca ieri am fost costumate de vant si ploi, azi e cam greu sa ma pui sa ma imbrac in rochie, desi sunt 28 de grade. Cam asa sunt eu.

Asa ca simt nevoia sa am jumatate din garderoba Adrianei, in masina. Pana mai ieri, geanta o caram cu mine, acum o las in masina, pentru ca pe la tobogane si joaca, nu ma pot lasa coplesita si de greutatea gentii.

Dar daca am nevoie in parc de servetele, cum s-a si intamplat, pentru ca ne-am jucat cu manutele in pietre si pamant, nu am la mine. O mamica mi-a oferit ea servetele intr-o zi sa o sterg pe maini si mi-a zis ca s-a mirat cum de nu am niciun rucsac la mine. In gandul meu, ‘pentru ca geanta mea are 100 de kg si e in masina’. I-am raspuns ca nu am crezut ca o sa am nevoie de ceva cat Adriana se va juca putin. Uite ca pe langa geanta de ‘100 de kg’ mi-am achizitionat si un ruscac si mai avem si o gentuta cu lopatele, minge, bicicleta si mai e loc. Mai pot lua cate ceva dupa mine. 😍

Mai astept idei.

Haide varaaaaaa! 🌞

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s