Prea multa iubire nu strica. Face bine!

Stii vorba aia ca ce e prea mult strica?! O stim cu totii, e vorba poporului si o spunem ori de cate ori e nevoie, inclusiv in cresterea copiilor.

Dar, prea multa iubire nu strica. Face bine. Nu e alint. E iubire. Iubiti-i fara margini, fara sa te limitezi, cu gandul ca il alinti, ca o sa devina alintat si ti se urca in cap. Nu! Cu asta creste un copil, cu iubire, iar abia apoi hrana si altele.

Prea multa iubire nu-i poate face rau!

De cand o am pe Adriana am o vorba pe care uneori o mai schimb dar nu zic mai putin de 20 de ani. Adica, cel putin 20 de ani voi fi langa ea, umbra ei. Poate nu voi fi fizic clipa de clipa langa ea, dar voi fi cumva orice ar fi. Nu e un alint. Are nevoie de sprijin si iubire.

Odata cu uratele intamplari din Romania, la ora actuala, mi-am amintit ca atunci cand aveam 14, 15 ani si eu faceam naveta si ii spuneam tatalui meu sa ma lase la o intersectie aproape de casa, ca de acolo ma descurc eu sa gasesc masina spre scoala. Ma insoteau amandoi si le spuneam sa plece, sa nu mai stea sa mai astepte cu mine. Nu ma ascultau. Stateau acolo cat era nevoie si nu plecau pana nu se asigurau ca voi merge in siguranta. Bineinteles, chiar si asa se puteau intampla multe… Dar poate ca erau putin mai sigure acele vremuri.

Nu judec pe nimeni!

Acum fiind parinte, nu ca as face la fel ca tatal meu. De 10 ori mai mult. ‘Pe jos, in brate, as duce-o unde ar avea nevoie’. Parintii mei au facut bine. Prea multa iubire nu poate face rau, desi crescand, copiii cer libertate, nu de asta au nevoie.

Iubiti-i mult! De asta au nevoie! Nu o sa fie alintati, o sa fie oameni care vor darui iubire la randul lor si vei avea o satisfactie cand vei vedea ce om frumos ai crescut!

15 ani e putin. Atat de putin! Chiar daca traim vremuri unde toate merg pe repede-inainte si ei, atat de mici, dar par adulti, sunt destepti, memoreaza enorm de multe informatii fara nicio greutate si reusesc sa de descurce in situatii extrem de grele, totusi sunt mici, sunt copii…

Un copil nu este razgaiat, acolo mai e loc de iubire! Mai multa!

Noapte linistita si muuulte imbratisari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s