Cautam cresa

Cresa-gradinita, cresa-gradinita, cresa-gradinita …. doar asta imi rasuna in cap de cateva zile. As vrea sa fac multe, dar timpul nu imi permite. Nu e prima data cand zic, o zi nu imi ajunge pentru tot ce as vrea sa fac. As mai avea nevoie de cel putin cateva ore prelungire.

I-as dedica Adrianei tot timpul meu, dar tot as mai avea nevoie de cateva momente, sa mai fac lucruri pentru mine, care vor fi tot in beneficiul ei, evident.

Ea e mica, are nevoie de mine si parca o aud spunand ‘mama, tata, nu am nevoie de altceva, doar petreceti timp cu mine‘.

As vrea sa o duc la cresa, macar o ora/doua pe zi, sa-si mai petreaca si altfel timpul, dar parca ceva imi spune ca as fi o mama rea daca o duc si sa stau doar eu cu ea. Bineinteles, sunt constienta, imi zboara gandul departe si aiurea. Stiu ca e normal sa mearga la gradinita, desi daca as fi un super-erou, as vrea sa le fac eu pe toate, sa fiu si mama si prietena si partener de joaca, si ingrijitoare si educatoare, si invatator si profesor si tot ce se mai poate.

Mamicile cred ca ma inteleg.

Cu toate astea, imi place sa las legile firii sa-si urmeze cursul lor si cautam cresa. Abia astept sa inceapa o etapa noua si sper sa fie la fel de bucuroasa ca atunci cand isi petrece timpul in familie.

Sunt speriata si emotionata.

O sa revin cu detalii.

La voi cum a fost prima zi de cresa/gradinita?!

Mult succes tuturor!❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s