Pentru ca asta face Familia!!!

Hai sa-ti spun un lucru. Nu, nu e despre parenting de data aceasta.

Poate te uiti in jurul meu si ce vezi?

Sunt cu familia sau uneori singura, pentru ca distanta ne desparte, dar doar ce am vorbit pe facetime de cateva minute, sau doar ce am terminat de scris un mesaj. Ne scriem des si stim unul despre celalalt. Daca esti pentru familie si parte din familia mea, stii despre ce vorbesc.

Sunt fericita, am cu cine vorbi, cui sa spun ce ma doare, are cine ma asculta, ma intelege si nu-mi aud vorbe dupa ce intorc spatele. E FAMILIE, si familia imi vrea binele!!!

Vrei sa-ti spun ce vad in jurul tau?

Esti tot/toata un zambet, inconjurat/a de prieteni, party’uri, voie buna, seri interminabile, discutii interminabile la telefon, te intalnesti si vorbesti despre fata aia care nu stie sa se imbrace si sa se machieze, dimineata la cafea esti cu fata pe care ai vorbit-o aseara si ii spui ca iti place cum si-a facut parul / ( sau prietenul ala care si-a luat nu stiu ce masina, si nu are el fata de ea), razi si vorbesti tare si mult, pleci acasa, te certi cu sotul/ sotia, iar daca ai avut ghinionul sa pleci mai repede de la petrecere, in urma ta esti vorbit/a, de rau. Da, tu, ala/aia care acum 5 minute erai sufletul petrecerii si ti se parea ca toata lumea te agreaza si ca e intru totul de acord cu tine. Si pana la urma, nici nu te intereseaza, cine nu te place, treaba lor, nu?!

O zi asa, doua, trei, un an, cinci, si te trezesti ca de fapt nu iti erau prieteni, te-ai inselat, mai bine nu mai vorbesti cu ei, te-au vorbit de rau (asa cum ai facut si tu de altii), tu vrei ceva mai mult, in niciun caz familia alaturi, pentru ca familia iti face rau. Doar prieteni care sa nu sa se supere daca mai faci vreo gluma proasta, sa te accepte asa cum esti. Iar pentru ca te indispun, nici acasa atmosfera nu e prea placuta. Nu mai ai chef de nimic.

Si uite-ma pe mine, tot aia singura uneori fizic, dar niciodata singura, pentru ca prietenii mei sunt familia mea, chiar daca sunt departe, pe ei nu ma supar orice ar fi, pentru ca vor ramane acolo si am pe cine sa ma sprijin, si ei se pot sprijini pe mine. Ei imi vor da mereu sfaturi bune, ma vor indruma, iar daca gresesc, vor incerca sa ma aduca pe calea cea buna. Nu ii voi inlatura din viata mea orice ar fi, pentru ca e familia data de Dumnezeu, e darul meu de Sus. Pentru ei, voi incerca sa mut muntii si sa fac orice sa nu ii supar. Pentru ca asta face familia!

Si uita-te pe tine! Ai ales prietenii in locul familiei, e multa lume in jurul tau, dar tu esti singur/a!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s