Disneyland

Despre Disneyland, nu exista prea multe cuvinte de spus, oricat as incerca sa vorbesc, pozele vorbesc de la sine.

Daca ati auzit ca e un loc pentru copii, ca e un taram de basm, ei bine, asa este, o poveste, de la cel mai mic, pana la cel mai mare detaliu, doar ca nu numai pentru cei mici, cei mari de asemenea vor fi la fel de incantati. Se va vedea in zambetul meu din poze.

Am ales aceasta destinatie pentru ziua Adrianei, care a implinit 2 anisori. Desi aveam altceva oarecum programat pentru ziua ei, am schimbat planurile in ultimul moment si desi Disneyland era cam ultimul pe o eventuala lista de vacanta, am ales pe cel din urma.

Ne gandeam ca poate e prea mica, poate nu intelege, dar stiind ca ii iubeste pe Mickey, Minnie si toti ai lor, ajungand acolo, ne-am dat seama imediat ca am facut cea mai buna alegere.

Fericirea ei la 2 anisori e sincera, s-a bucurat din tot sufletul si a reactionat sincer de fiecare data cand a simtit. Un copilas atat de mic nu-si poate tine in frau sentimentele si reactiile, asa ca daca va ganditi la o vacanta, si poate credeti ca e copilul prea mic, luati in calcul ca veti vedea niste reactii ale copilului, din tot sufletelul lui si fara retineri, o bucurie nemarginita.

Din bucuria ei ne-am hranit si noi, au fost 3 zile de vis. Desi am crezut ca o sa ploua, a fost soare, am prins si decoratiunile de Craciun ceea ce a facut totul mai minunat!

Nu pot sa explic, cat este de frumos, iar hotelul Disneyland la care am stat, a reintregit povestea, Adriana s-a putut intalni si acolo cu personajele ei preferate, iar la cina, ne faceau companie si intretineau atmosfera. Rezultatul? Cei mai fericiti copii. Si e de luat in calcul, in cazul familiilor cu copii mai mici, pentru ca hotelul e chiar la intrarea in parcul Disneyland. Am reusit sa ne plimbam, sa ne intoarcem pentru luat masa si somn si spre seara sa vedem cel mai frumos foc de artificii.

Nu are rost sa mai vorbesc, atasez cateva poze, sa va convingeti.

Nu ratati aceasta destinatie!!!